Mindenkinek

Sok helyről, de együtt

2012-ben volt 9 regionális táborunk. Mind különböző helyszínen volt. A résztvevők a legsokszínűbbek voltak. Az élmények is mások voltak. És ez így helyes.

Egy dolog azonban közös volt. A téma: hitünk. Mindenhol az ember egyik legalapvetőbb összetevőjéről beszélgettünk, a hitünkről. Mindannyian hálával, csodálattal, csendben, megdöbbenve tapasztaltuk, hogy mennyire fantasztikus ajándék az Istennel való kapcsolat lehetősége.

imaSzeretnénk, ha idén is hasonló élményekkel térhetnénk haza a táborokból, ezért imahadjáratot indítunk. Imádkozzunk együtt!
Tarts velünk akkor is, ha nem voltál velünk tavaly, és nem leszel velünk idén, de szeretnél az ifjúságért közbenjárni!
Mi pedig, akik voltunk a tavalyi táborokban, merítsünk erőt az ott szerzett élményekből, és imádkozzunk együtt az idei táborokért is! Nagy szükség lesz rá, hisz’ most is legalább annyira komoly, fontos a téma, mint tavaly: az új evangelizációról fogunk beszélni. Arról, ami – ha akarjuk, ha nem – meghatároz minket.
Nagyon örülnénk, hogy ha minél többen együtt imádkoznánk, ezért kérünk, hogy válassz magad mellé egy imapárt, akivel együtt fohászkodhatsz (akár megbeszélt időpontban, akár nem, akár egy légtérben, akár nem, esetleg telefonon keresztül, stb…); aki emlékeztet, amikor elfelejted; megerősít, amikor elfáradsz. Lehet a barátod, lehet a kedvesed, az édesapád, a testvéred, a nagymamád, vagy a templomból egy néni/bácsi. Sokat fog számítani, hidd el! Merj belevágni!

Ha elhatároztad, hogy belevágsz, látogass el a honlapon kiírt szavazásra (jobb sáv), jelöld meg, mi mellett döntöttél, kérd meg az imapárodat is erre (akár helyette is jelölj). Mutassuk meg a többieknek, mennyien, milyen sok dolgot vállaltunk a táborokért!