Eltáncoltuk az éjszakát!

Már egy régebbi cikkemben említettem egy nem a régióhoz kapcsolódó, de nagyon nívós szórakozási lehetőséget. Ez a Szieszta, mely egy évente kétszer megrendezett, keresztény szervezésű, egész estés, táncos buli. Alkalomról-alkalomra egyre több dél-dunás szivárog be erre a rendezvényre…

Az őszi szünet első napján, október 26-án, szombaton került megrendezésre az őszi Szieszta. Már régóta mondogatom barátaimnak, hogy ez milyen fergeteges party, így most már kilencen is elmentünk a Mathias Corvinus Colllegiumba. Legjobb tudomásom szerint senki sem csalódott.

Kezdésnek a rocky tanítás volt az, amibe be lehetett állni. Az este folyamán minden ismertebb társastánc helyet kapott, és közösségi táncokba is beállhattunk. Aki elfáradt, az a teaházban, illetve a büfében pihenhette ki magát, és beszélgethetett barátaival, vagy ismerkedhetett. A bolondos fotósarokban, vicces jelmezekben fotózkodhattunk.

A hangulat óriási volt, vidámság sugárzott mindenki arcán. Rocky, cha-cha, salsa, keringő, és még sok más tánc került terítékre. Leírhatatlan, mikor több száz fiatal egyszerre táncol.

A tavaszi alkalom általában húsvét hétfőn szokott lenni, ha kedved lenne ellátogatni és táncolni egy jót.

Képek: szieszta.net

Blaschke Sebestyén