Ajánló

Dél-Dunás online találkozó

Csicseregnek a madarak, virágoznak a fák, éledezik a természet, túl vagyunk az érettségin , nemsokára vége ennek a tanévnek is. Egyszóval minden szupi szuper. Vagy mégsem? Hiszen valami mintha még hiányozna… Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, hogy most májusban ismételten találkozhattok majd a DD-s barátaitokkal? Ugye Ti is örülnétek ennek a hírnek? Ha erre igen volt a válaszotok, akkor örömötök felhőtlen lehet, ugyanis a tavasz utolsó hiányzó darabkája is a helyére kerül, 2021. május 22-én (szombaton),lehetőségetek lesz részt venni 14:30-tól a (remélhetőleg) utolsó ONLINE Dél-Dunás találkozónkon, melynek színhelye ismételten a Discord szerverünk lesz.

A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ide kattintva tudtok jelentkezni.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. május 20. (csütörtök) 24:00

Remélhetőleg már mindenki csatlakozott a Discord szerverünkhöz, de ha még nem tetted volna meg, vagy esetleg új vagy itt a közösségben, akkor itt ezen a linken tudsz csatlakozni.

A találkozó Facebook eseménye pedig ide kattintva elérhető!

Ne legyetek csalódottak, hogy ezt a találkozót még online tartjuk, hiszen első a biztonság. A nyarat már úgy tervezzük, hogy együtt fogjuk tölteni SZEMÉLYESEN. Részletek majd a találkozó végén.

Program, illetve további részletek hamarosan, kérdéseitekkel pedig keressétek a Régiófelelősöket vagy a Kisebb Testvéreket! Gyertek minél többen, mi már nagyon várunk Titeket!