Ide jön majd a Dél-Duna Régió facebook oldala
szerda, január 22, 2020
Uncategorized

Isten hív, de merre? Esetleg egy nyári táborba?

Mi leszek ha nagy leszek? Mi Isten terve velem? Mi az én hivatásom, amelyre Isten hív? Ezek a kérdések minden fiatalt foglalkoztatnak. Arra hívunk, gondolkozzunk ezen együtt! A Tiszamente  (Mi az a Tiszamente? – ide kattints!) nyári táborába hívunk, színes programokkal, sok fiatallal! Olvass tovább a részletekért!

kicsi szóró (1)  

Milyen programokra számíthatsz? Előadások, kiscsoportos beszélgetés, közös imák, tábortűz, színdarabok, strand, szabadidős programok és persze régi és új barátok is! Hozd el barátaidat, osztálytársaidat, hittanos csoportodat is! A táborban biztosan te is megtalálod a korcsoportodat, hiszen kisiskolások, középsulisok és egyetemisták egyaránt szoktak jönni. (Akkor is bátran kelj útra, ha eddig még nem vettél részt programunkon!)

Időpont | 2018. július. 30. – augusztus 5. (hétfő-vasárnap)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Hivatás: „Jöjj, kövess engem!” (Lk 18,22)
Tábor díja | 7 000 – 12 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetendő készpénzben, lehetőségekhez mérten. (Egy fő bekerülési költsége kb. 10 000 Ft, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.)

Alsó korhatár: 10 év (hitoktatói ajánlással kivétel tehető)

A táborra előzetes jelentkezés szükséges, amit a JELENTKEZÉS gombra kattintva tehetsz meg. Ugyanitt olvashatsz még további hasznos információkat.

Jelentkezési határidő: 2018. július 20.

Facebook-eseményünk itt található  (az esemény “Ott leszek” jelzése nem helyettesíti a jelentkezést!)

Kérdésed van?

Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a sooszoltanferenc@gmail.com címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!