Önkéntes támogatás

Kedves Támogató!

Önkéntes munkáddal nagy szolgálatot tehetsz a cél elérésében, miszerint  ,,Minden településen legyen krisztusi ifjúsági közösség.” Segítségedet várják mind plébániai, mind regionális közösségeink. Vannak plébániák, ahol azért nem tudott elindulni ifjúsági csoport, mert nem volt önkéntes, aki vállalta volna az elindítás nehézségeit. Máshol egy már működő közösségnek lenne szüksége segítségre például egy tábor lebonyolításában.

Ha szívesen önkénteskednél missziónkban, keress minket az ifiiroda@vaciegyhazmegye.hu e-mail címen! Itt leírhatod, milyen jellegű önkéntes segítséget nyújtanál szívesen.

Íme néhány ötlet:

  • Szívesen segítenék közösség elindításában egy plébánián
  • Segítenék táboroztatásban
  • Szakember vagyok, és tudásommal segíteném valamelyik közösséget (pl. fényképész, videós, pályázatíró, vagy bármi, amire egy közösségnek szüksége lehet)
  • Szívesen tartanék képzést közösség számára szakterületemen (pl. társas kommunikáció, kiscsoportok dinamikája, lelkigyakorlat szervezés, stb.)

Ha komolyabban is érdekel, hogyan tudnád önkéntesen segíteni plébániai közösségek elindítását, fenntartását, ismerkedj meg önkéntes plébániai munkatársképzőnkkel, a Kovászolóval!