Pesti Dóra
Médiások  |  MMM önkéntes

Hivatalosan 2018. január óta vagyok a Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség Médiás Koordinátori Csapatának ,,szakmai” munkatársa. Viszonylag fiatalon kerültem a csapatba, mivel januárban még nem töltöttem a 18-at, és az érettségi is még a nyakamon volt. Immár egyetemistaként tanulok a Pázmányon katolikus közösségszervezést.

Számomra nagy öröm, hogy abban az összefogó közösségben tevékenykedhetem, amitől annyira sokat kaptam és kapok ma is. Nem hátrálok meg attól, hogy megemlítsem, régiós közösség szempontjából a Tápiónak is rengeteg mindent köszönhetek, hiszen ha ők nincsenek, nem valószínű, hogy most olvasnátok ezeket a sorokat, ugyanis ott kezdtem el ,,médiás pályafutásomat”.

Feladatom… Nos, jelenleg multifunkciós szerepet töltök be a csapatban. Láthattatok már tőlem Facebook-posztokat, szórólapokat, cikket a honlapon, megjelenek az utóbbi időben a videók elején, mint a MentésMásként/mente arca, illetve a kamera mellől beszélgethettetek már velem, ha kell, operatőri feladatot végzek, fotózom és videókat rakok össze, mindezen kívül aktívan és lelkesen posztolgatok a mente_hu Instagram fiókjának napi történéseibe.

Célom, hogy összerázzam és motiváljam az önkénteseket, megmutathassam nekik, hogy milyen fantasztikus érzés Isten csodáit médiás szemmel megörökíteni és megosztani a világgal, emellett olyan kapcsolatot kialakítani velük, hogy bátran fordulhassanak hozzánk bármivel kapcsolatban.

Bármilyen médiás ügyben kereshettek, szeretettel és szívesen segítek!:)