Kis Domonkos
Központi koordináció  |  Ifjúsági Iroda-vezető

A 2011-es Madridi Ifjúsági Világtalálkozót követő meghívások hatására kapcsolódtam be intenzíven a régiós munkába az Ipoly mente területén, mint önkéntes kisebb testvér. Évekig régiófelelősként szolgáltam nagy lelkesedéssel, de ha kellett, mosdót takarítottam. 🙂 Kiváló kisebb testvér csapattal dolgozhattam együtt. Közben hitoktatni kezdtem Salgótarjánban, mely szolgálatot azóta is szívesen végzek. 2018. júniusában megházasodtam, a régiófelelősi feladatokat átadtam. Bezák Tamás atya meghívására 2018.09.01-től csatlakoztam az ifjúsági iroda munkatársaihoz. 2019. január 1-től Ifjúságiiroda-vezetőnek neveztek ki.

Munkaköröm célja az ifjúsági lelkész megbízásából vele együttdolgozva irodavezetői feladataim ellátása, az ifjúsági lelkész civil képviselése, az emberhalász munkatársak, felelősök, önkéntesek összefogása, a régiók háttérszolgálata. Feladatom továbbá az önkéntesek utánpótlásának kinevelésében és a mentés lelkiség megőrzésében való segítségnyújtás régióinkban.

Bízom benne, hogy az ifjúsági lelkész, a helyettes lelkész, az emberhalász munkatársak és minden régió számára segítség lehetek munkám által, s így szolgálhatom egyházmegyénket, a régiós és plébániai közösségeket, az egységet, valamint Mária művét közösségeinkben, Isten országát minden régiós szívben. Imádkozzatok értem, hogy mindez sikerülhessen, Isten dicsőségére!

E-mail:
kis.domonkos@vifi.mente.hu