Az előregisztráció a képre kattintva nyílik meg.

Tervezett program

  • Július 25-én közös repülővel kiutazunk Portugáliába több egyházmegye fiataljaival együtt
  • Július 26-31. – részt veszünk a Világtalálkozó egyik előtalálkozóján Portugália egy kisebb városában.Az előtalálkozó a fiatalok tapasztalatai szerint lelkiekben a legtöbbet adja az összes program közül, ezért semmiképp nem szeretnénk róla lemondani.
  • Augusztus 1-6. – részt veszünk az Ifjúsági Világtalálkozón Lisszabonban
  • Augusztus 7-én közös repülővel hazarepülünk Magyarországra (Sajnos busszal sem lenne olcsóbb az utazás, ha beleszámoljuk a kötelező megállásokat, szállást, és biztos, hogy akár egy egész héttel hosszabbá tenné a programot.)

Költségek, támogatás

A teljes költség hozzávetőlegesen 400.000 Ft-ot fog jelenteni.
Támogatott helyek esetén ennek a költségnek a felét átvállaljuk, ezek a helyek azonban sajnos limitáltak, összesen 45 főről beszélünk, melyből 30 fő a plébániákról, további 10 az EKIF részéről, 5 fő pedig az AVKF részéről kerül ki.

Feltételezzük, hogy többen is szeretnének velünk utazni, ezért lehetőség van a teljes költség megfizetésével csatlakozni a csoporthoz, amennyiben ezt mielőbb jelzed az előregisztrációs felületen.

Támogatás esetén a hozzávetőlegesen 200.000 Ft önrész igen kedvező ár, azonban így is lesznek olyan családok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy gyermekük számára biztosítsák ezt az összeget. Ezért bátorítunk mindenkit, hogy aki anyagilag megteheti, fontolja meg a következő oszlopban felsorolt lehetőségeket!

Lehetőségek

1. Ha kevesebb támogatást veszel igénybe, gyakorlatilag a saját támogatási hányadodat, vagy annak egy részét rászoruló fiatalok kiutazásának megsegítésére ajánlod fel.

2. Aki tudja vállalni, hogy a teljes költséget kifizeti, az gyakorlatilag a 45 fő mellett utazik ki a csoporttal, önköltséggel 46-odikként, 47-edikként, vagy többedikként.

Amennyiben szeretnél velünk tartani, de úgy látod, hogy anyagilag nem engedheted meg magadnak a kedvezményes költségeket sem, ezt is jelezheted az űrlapon. Ilyenkor várólistára helyezünk, és ha valaki lemond a saját részéről, úgy elképzelhető, hogy lesz fedezet a te kiutazásodra is.

Mi örülnénk, ha sokakkal együtt velünk tartanál, mert egy életre szóló élményről beszélünk, ami nagyban meg tudja erősíteni a hitedet, az Istenhez, az Egyházhoz és a hozzád hasonló fiatalokhoz való viszonyodat.

Korhatár

Alsó korhatár: 18 év (szülői hozzájárulással 17 év)
Felső korhatár: 30 év (amennyiben van még hely, legfeljebb 35 évesen lehet csatlakozni)

A Világtalálkozóról részletes tájékoztatást adunk február 4-én a PontVeled-en. Részletek a képre klikkelve!

Regisztrációs határidő január 27!

További érdekes tartalmak a képekre klikkelve elérhetők:

Képek csoportunkról a 2016-os lengyelországi IVT-ről:

A lisszaboni Ifjúsági Világtalálkozó himnusza:

Kontakt:

ifiiroda@vaciegyhazmegye.hu
+3630/473-9597

MENTE.HU

Ifjúsági Világtalálkozó, Lisszabon, 2023.