Pozitív nap, pozitív lap

pozitivnap

Új kezdeményezés!!!

Ez egy új hírportál, ami 2011 nyarától megy élesben. Lényege az, hogy CSAK a pozitív híreket közli, ellentétben a legtöbb mostani hírportállal, amelyek főleg a szenzációra alkalmas, gyilkolásról, katasztrófáról, válságról stb. szóló híreket közlik főként.

Mivel még teljesen új az oldal, folyamatosan dolgoznak rajta a készítői, hogy jobb és jobb legyen. A terv az, hogy 2 éven belül az index és más nagyobb hírportálok látogatottsági szintjét érje el az oldal. Hamarosan indul a blog része is.

A honlap célja elsősorban az, hogy az emberek szemléletét elmozdítsa az optimizmus és a pozitív gondolkodás felé, hogy jó kedvre derítse mindazokat, akik meglátogatják, és hogy megkönnyítse a mindennapokat egy-egy mosollyal, amit az összegyűjtött hírek csalnak olvasói arcára. Remélem, tetszik a koncepció és fogod látogatni az oldalt.

Az oldalt itt érheted el.: pozitivnap.hu 

Ennek az oldalnak nem az a célja, hogy elfedje a „gonosz, csúnya” valóságot, hanem az, hogy megváltoztassa a hírről kialakult fogalmunkat, mely csak rossz információ lehet.

Ajánlom mindenkinek szeretettel.

Az oldal saját ajánlása pedig itt olvasható:

„Meggyőződésünk, hogy a jó hírnek értéke van. A Pozitív Nap Magyarország első olyan hírportálja, ami biztosítja olvasói számára a napi feltöltődést és a tájékozottságot egyaránt. Az oldal célja, hogy betöltse azt az információs űrt, amit a hazai média negatív beállítottsága okoz.

A Pozitív Nap mindössze pár hónapja kezdte meg működését, azóta nem várt sikereket ért el az online médiumok piacán. A hírportál eredetileg egy alulról szerveződő, non-profitkezdeményesként jött létre 2011 nyarán, de az azóta eltelt hónapok látogatottsági mutatói bebizonyították, hogy meglepően nagy piaci igény van egy ilyen pozitív beállítottságú oldalra. A Pozitív Nap csapata fiatal szakemberekből áll, akiknek munkáját önkéntesek is segítik.

A folyamatosan frissülő tematikus híreket saját szerkesztésű mellékletek teszik még változatosabbá a látogatók számára. Ezen kívül nálunk egyedülállóan az olvasónak is van lehetősége beleszólni az oldal szerkesztésébe, azáltal, hogy a hozzánk eljuttatott, nagyobb közösségeket érintő jóhíreket megjelenteti szerkesztőségünk. Hírportálunk szellemiségéből fakadóan az oldalunkra látogató olvasókat jellemzi a nyitott befogadói attitűd, valamint a jó hangulat, így a pozitív környezetben sikeresebb lehet az Ön hirdetése is!”

Jancsó Emőke